Нічник силіконовий Пінгвін 12.5 см. 42202

Новинка
Модель: MJ-008
В наявності
Код: 42202

  • 345.24 грн.


Стислі характеристики
Довжина (см) 10
Ширина (см) 10
Висота (см) 12.5
Країна Китай
Всі характеристики

Оперативна доставка
5 способів оплати
Огляд товару перед оплатою
Тисячі задоволених клієнтів

Чарівний нічник у формі пінгвіна – ідеальний подарунок для хлопчиків та дівчаток. Він гармонійно впишеться в будь-яку дитячу кімнату, створюючи теплу та спокійну атмосферу.

Світильник виготовлений з м'якого, тактильно приємного силікону Пінгвін стійкий до падінь і ударів, тому він довго прослужить і як світильник, і як м'яка іграшка, яку можна брати з собою в ліжко, коли лягаєш спати. Він обов'язково стане в нагоді дітям, які бояться або не люблять засинати в темряві.

Кольори лампи змінюються дотиком до пінгвіна.

Світильник працює від акумулятора 18650 (час роботи до 10 годин, час зарядки 2,5-3 години) Його легко чистити, силіконовий чохол можна зняти і промити під краном. Виріб безпечний, не має гострих країв, силікон міцний та стійкий до розривів.


Загальні характеристики

Довжина (см) 10
Ширина (см) 10
Висота (см) 12.5
Країна Китай
Увага: HTML не підтримується!
Captcha

Доставка товарів з магазину "Флорамакс"

Доставка товару здійснюється по всій території України протягом 1-2 днів з моменту замовлення, за вказаною Вами адресою, або на склад вантажоперевізника «Нова пошта» в вашому місті (про розташування відділень і вартість доставки ви можете дізнатися на сайті «Нової Пошти») . Також можлива доставка нашим транспортом або самовивіз. Умови уточнюйте у менеджера.

Зверніть увагу! Ми не несемо відповідальності за пошкодження товару з вини перевізників!

Оплатити замовлення ви можете наступними способами:

Передоплата:

перерахувавши кошти на картку «Приватбанку». Номер банківської карти Ви можете дізнатися у нашого менеджера.

Оплата при отриманні:

оплатити замовлення готівкою при отриманні у відділенні служби доставки «Нова Пошта» з попереднім оглядом покупки. Якщо Ви хочете заощадити на доставці, то ми рекомендуємо вибирати передоплату.