Нічник силіконовий Дракончик 15 см. 42201

Модель: LJC-140
В наявності
Код: 42201

  • 628.32 грн.


Стислі характеристики
Довжина (см) 10
Ширина (см) 14.5
Висота (см) 15
Країна Китай
Всі характеристики

Оперативна доставка
5 способів оплати
Огляд товару перед оплатою
Тисячі задоволених клієнтів

Силіконовий світильник Дракончик - це оригінальний нічник, м'який і приємний на дотик, здатний подарувати море радості і почуття захищеності як дитині, так і дорослому. З цим чудовим казковим персонажем, що світиться, засинати - одне задоволення! А ще він прикрасить інтер'єр спальні і прикрасить її своїм м'яким приємним світінням.

Лампа нічник Дракончик розроблена спеціально для тактильного "спілкування". Його можна взяти в руки, пом'яти, притулити до тіла, принести в ліжко і просто поставити поруч. І це не просто силіконовий нічник, це - чудова іграшка для дитини, з якою вона може не розлучатися і вдень, і вночі. Через пару днів вони стануть нерозлучними друзями, а батьки насолоджуватимуться тишею вечірнього проведення часу і лише вимикатимуть іграшку після того, як дитина спокійно засне.

Дракончик - це багатобарвний світлодіодний нічник. Цей милий сенсорний нічничок має 3 режими роботи. Натисніть кнопку увімкнення з нижньої сторони - і світильник почне світиться теплим білим світлом. При легкому хлопку по маківці Дракончика або дотику пластиковим корпусом об жорсткий предмет, світильник почне змінювати колір по колу кожні 3 секунди і працюватиме в такому режимі до наступного хлопка. Другий хлопок фіксує колір - силіконова іграшка буде світитися в одному світлі до наступного - третього хлопка. Останній – вимкне лампу. А далі все спершу і так по колу. Час роботи до 10 годин. Час зарядки становить 2,5-3 години.

Характеристики:

Колір: білий

Розмір: 145*100*150 мм

Матеріал: Силікон, Пластик

Напруга: 5В, 1000мА

Потужність: 1,2 Вт

Ємність акумулятора: 1200 маг (модель 18650)

Вага: 350 г

Комплектація: Нічник

Кабель USB


Загальні характеристики

Довжина (см) 10
Ширина (см) 14.5
Висота (см) 15
Країна Китай
Увага: HTML не підтримується!
Captcha

Доставка товарів з магазину "Флорамакс"

Доставка товару здійснюється по всій території України протягом 1-2 днів з моменту замовлення, за вказаною Вами адресою, або на склад вантажоперевізника «Нова пошта» в вашому місті (про розташування відділень і вартість доставки ви можете дізнатися на сайті «Нової Пошти») . Також можлива доставка нашим транспортом або самовивіз. Умови уточнюйте у менеджера.

Зверніть увагу! Ми не несемо відповідальності за пошкодження товару з вини перевізників!

Оплатити замовлення ви можете наступними способами:

Передоплата:

перерахувавши кошти на картку «Приватбанку». Номер банківської карти Ви можете дізнатися у нашого менеджера.

Оплата при отриманні:

оплатити замовлення готівкою при отриманні у відділенні служби доставки «Нова Пошта» з попереднім оглядом покупки. Якщо Ви хочете заощадити на доставці, то ми рекомендуємо вибирати передоплату.